De Beleving 
Ontmoeten op 't landOp onregelmatige tijdstippen is er in De Beleving een ‘pop-up dining’. Met ‘pop-up dining’ wordt er elke keer weer een ander restaurant voor u ‘opgebouwd’, steeds met een ander thema. Gerechten van over de hele wereld komen in verschillende settings aan bod en worden op een bijzondere manier klaargemaakt en gepresenteerd. Altijd net even anders en altijd lekker!


Het menu voor de pop-up dining is elke keer weer een verrassing. U geeft bij reservering een aantal dieetwensen door waar rekening mee wordt gehouden. Verder hoeft u geen keuzes te maken en laat u zich heerlijk verwennen op onze mooie locatie.

  


In onze professionele keuken kunnen we de mooiste gerechten voor u bereiden. De lijnen zijn kort: vanaf het veld zo op uw bord. We werken met veel streekproducten. De open ruimte en het landelijke uitzicht inspireren onze koks en dat is te merken aan de gerechten en de opmaak. Er zit altijd wel iets bijzonders bij. 

Ook laten we u graag verschillende ingrediënten proeven en gerechten uit verschillende keukens. Een aantal bevriende koks van Erik bereidt in verschillende teamsamenstellingen telkens weer iets anders voor hun gasten. Geen avond is dus hetzelfde. 


TICKETING

Pop-up dining in De Beleving gaat via het principe van ‘ticketing’. U koopt vooraf tickets voor het diner. Via e-mail maakt u een reservering voor het aantal personen, geeft u uw dieetwensen aan en krijgt bericht voor de betaling. Handig want dan is alles direct geregeld. In de keuken weten ze dan ook met hoeveel gasten er rekening moet worden gehouden, zodat er zo min mogelijk ‘waste’ wordt geproduceerd. 

Het is natuurlijk ook leuk om tickets voor een specifieke avond aan iemand cadeau te geven!