De Beleving 
Ontmoeten op 't land

Welkom @ De Beleving

Wegens grote belangstelling komt Tamar Valkenier nogmaals naar De Beleving en dit keer voor een presentatie over Jordanië

Op 5 augustus komt ze vertellen over een wandeltocht van 650 kilometer, van noord Jordanië naar het zuiden, op kompaskoers met een ezel als reisgezelschap. Spannende avonturen, prachtige verhalen en beelden: kom naar De Beleving en waan je heel even in het Midden-Oosten. 

Onder het motto: als de huidige omstandigheden het niet toelaten om verre reizen te maken, dan gaan we lekker luisteren naar de verhalen van iemand die ‘fulltime nomade’ is. Inloop is om 19:00 uur en de presentatie start om 19:30. Lekker onderuitgezakt luisteren naar de boeiende verhalen van Tamar, onder het genot van een drankje en een hapje op De Beleving. 

RESERVEREN IS NOODZAKELIJK DUS CLICK HIER VOOR MEER INFO
De Beleving is een locatie die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Voor vergaderingen, presentaties, evenementen, teambuilding sessies en feesten kunt u bij ons terecht. De drankjes, hapjes en maaltijden worden verzorgd en afgestemd op de gelegenheid. Tevens worden er onder begeleiding kookworkshops en kooklessen gegeven.

 

De Beleving is een inspirerende en open ruimte met weidse uitzichten, direct in contact met de natuur. Het beschikt over een uitgebreide keuken, kookstudio, bar en een gezellige inrichting waar iedereen zich thuis voelt. Plan bij ons uw evenement en we helpen u graag om uw bezoek voor u en uw gasten onvergetelijk te maken.

 VERGADER & BELEEF                       FEEST & BELEEF                         KOOK & BELEEF                            PROEF & BELEEF


Op de Beleving laten wij u graag ervaren hoe de keten van plantje tot en met een mooi gerecht op uw bord eruit ziet. Onze verhalen, onze know-how, de pluktuin, een tour-de-boer, koken, proeven en genieten zijn de ingrediënten die bij ons horen en De Beleving maken tot wat het is.

 

We bevinden ons midden in de polder. Onze kas staat achter een oude bomenhaag in het weidse landschap van onze Flevopolder met in de achtertuin de opwekking van duurzame windenergie. We liggen centraal en zijn makkelijk bereikbaar voor zowel het Gooi als de Randstad. 

Met 20-30 minuten rijden bent u bij ons kleine en onverwachte paradijs in een boerenlandschap.