De Beleving 
Ontmoeten op 't land

Welkom @ De Beleving

De Beleving is een locatie die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Voor vergaderingen, presentaties, evenementen, teambuilding sessies en feesten kunt u bij ons terecht. De drankjes, hapjes en maaltijden worden verzorgd en afgestemd op de gelegenheid. Tevens worden er onder begeleiding kookworkshops en kooklessen gegeven.

 

De Beleving is een inspirerende en open ruimte met weidse uitzichten, direct in contact met de natuur. Het beschikt over een uitgebreide keuken, kookstudio, bar en een gezellige inrichting waar iedereen zich thuis voelt. Plan bij ons uw evenement en we helpen u graag om uw bezoek voor u en uw gasten onvergetelijk te maken.

 VERGADER & BELEEF                       FEEST & BELEEF                         KOOK & BELEEF                            PROEF & BELEEF


Op de Beleving laten wij u graag ervaren hoe de keten van plantje tot en met een mooi gerecht op uw bord eruit ziet. Onze verhalen, onze know-how, de pluktuin, een tour-de-boer, koken, proeven en genieten zijn de ingrediënten die bij ons horen en De Beleving maken tot wat het is.

 

We bevinden ons midden in de polder. Onze kas staat achter een oude bomenhaag in het weidse landschap van onze Flevopolder met in de achtertuin de opwekking van duurzame windenergie. We liggen centraal en zijn makkelijk bereikbaar voor zowel het Gooi als de Randstad. 

Met 20-30 minuten rijden bent u bij ons kleine en onverwachte paradijs in een boerenlandschap.


 Op zaterdag 30 oktober is er weer klassieke muziek in

De Beleving met een bijzonder programma:

MUZIEK EN BELEEF

 

waarbij concert en culinaire verrassingen hand in hand gaan.
Een High-Tea en Concert-borrelplank met drankjes is onderdeel van het concert-ticket

 


Er is een concert-matinee en een avond-concert.
Klik hier voor meer informatie