De Beleving 
Ontmoeten op 't land

BELEVEN


Een bijeenkomst in De Beleving is op zich al bijzonder en u kunt uw bijeenkomst ook met allerlei activiteiten uitbreiden.  We hebben voldoende ruimte en mogelijkheden. 


Tot de mogelijkheden behoren o.a.: kookworkshops, kookwedstrijden en demo-cooking met uitleg over kooktechnieken, gerechten en foodpairing. 

Ook kunt u bij ons barbecueën en kunnen we zowel warm als koud ingrediënten roken.


Bent u geïnteresseerd hoe er door de eigenaren op een duurzame en biologische wijze wordt geteeld? Wij vertellen graag het verhaal in een presentatie of een rondleiding op de boerderij met een ‘de tour-de-boer’. 

Trek de laarzen aan voor een ‘muddy-boots’ tour. Daarnaast kunt u (in het seizoen) onder begeleiding groenten plukken in de pluktuin van De Beleving. 
Vanuit ons netwerk van specialisten kunnen wij met u een mooie bedrijfsmatige invulling verzorgen van uw (werk)sessie bij De Beleving. 
U kunt dan denken aan coaching, groepsprocessen, verandermanagement, project management (bezien vanuit de mens), onderlinge communicatie en afstemming. Centraal hierin staan de metaforen uit onze praktijk van (bio)diversiteit in de akkerbouw, composities en balans van gerechten en gezamenlijk koken. Serieuzere onderwerpen komen hierdoor op een mooie, veilige en luchtige manier aan de orde. ‘De metafoor wordt beleefd’ en de ervaring is er één die nog op een lange en bijzondere manier blijft voortbestaan. Wanneer u een eigen begeleidende partner voor uw sessie heeft kan dat natuurlijk ook. Wij verzorgen graag een zo soepel mogelijk verlopende dag.

 

Via organisaties uit (de omgeving van) Zeewolde zijn er ook combinaties te maken met bijv. Staatsbosbeheer voor een ecotour of een boswandeling o.l.v. de boswachter. Wij kunnen u met verschillende organisaties in contact brengen. De Beleving is altijd een mooie uitvalbasis: voor de gehele dag, als startpunt of juist als eindpunt! 

 Meer informatie over KOSTEN, de LOCATIE en EET& BELEEF vindt u hier: