De Beleving 
Ontmoeten op 't land

Welkom @ De Beleving

 

De Beleving is een locatie die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Voor vergaderingen, presentaties, evenementen, teambuilding sessies en feesten kunt u bij ons terecht. De drankjes, hapjes en maaltijden worden verzorgd en afgestemd op de gelegenheid. Tevens worden er onder begeleiding kookworkshops en kooklessen gegeven.

 

De Beleving is een inspirerende en open ruimte met weidse uitzichten, direct in contact met de natuur. Het beschikt over een uitgebreide keuken, kookstudio, bar en een gezellige inrichting waar iedereen zich thuis voelt. Plan bij ons uw evenement en we helpen u graag om uw bezoek voor u en uw gasten onvergetelijk te maken.

 VERGADER & BELEEF                       FEEST & BELEEF                         KOOK & BELEEF                            PROEF & BELEEF


Op de Beleving laten wij u graag ervaren hoe de keten van plantje tot en met een mooi gerecht op uw bord eruit ziet. Onze verhalen, onze know-how, de pluktuin, een tour-de-boer, koken, proeven en genieten zijn de ingrediënten die bij ons horen en De Beleving maken tot wat het is.

 

We bevinden ons midden in de polder. Onze kas staat achter een oude bomenhaag in het weidse landschap van onze Flevopolder met in de achtertuin de opwekking van duurzame windenergie. We liggen centraal en zijn makkelijk bereikbaar voor zowel het Gooi als de Randstad. 

Met 20-30 minuten rijden bent u bij ons kleine en onverwachte paradijs in een boerenlandschap.

Op zondag 21 juni zullen er twee mooie klassieke zomerconcerten van het Apollo Ensemble plaatsvinden op De Beleving. Het concert heeft het thema Sturm und Drang: een periode uit de 18e eeuw waarin een groep jonge auteurs (waaronder Goethe) opkomt voor de vrijheid van het individu. Muziekstukken van Bach, Haydn en Mozart zullen worden uitgevoerd. Er is een middagmatinee (het concert start om 14:00 uur) met bijpassende drankjes en hapjes. Er zijn slechts 25 plaatsen beschikbaar. U kunt ook kiezen voor het concert met een aansluitend diner. Het diner is geïnspireerd op het concert thema. Goethe had een voorliefde voor natuur, het platteland en Italië. Voldoende ingrediënten voor een verrassend en bijpassend diner. Deze voorstelling start om 17:00 uur.

 

Voor meer informatie en het bestellen van tickets, ga naar: 

https://www.klassiekemuziek.nl/e/13729/sturm-und-drang-kick-off-concerten-festival-via-musica-zeewolde